Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes recept
Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes recept

Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kruiden fijn.
Neem twee derde van het gehakt .
Verhit een grote sauspan met een scheut olie.
Smelt hierin de ansjovis.
Bak hierin de spekblokjes bijna gaar.
Doe twee derde van het gehakt hierbij en bak rul.
Snij de knoflook fijn en doe erbij.
Doe drie eetlepels tomatenpuree hierbij en laat even goed doorbakken.
Twee derde van de kruiden erbij doen en doorroeren.
1/2 ltr. Passata hierbij doen en rustig door laten warmen.
Meng de rest van het gehakt met de rest van de kruiden en draai hier balletjes van.
Doe de balletjes in de saus en giet de rest van de passata hier overheen.
Doe de deksel op de pan en laat rustig een half uur door sudderen (niet meer roeren).
Kook pasta naar keuze, en doe de spinazie bij de saus roer voorzichtig door. Breng op smaak met wat zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven