Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta Santarosa


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Knijp de braadworst leeg en verkruimel het in een grote koekenpan of wok en bak met de, in stukjes gesneden, bacon. Gebruik eventueel een beetje water (water is vaak beter dan olie als je varkensvlees bakt).

Klop de eieren in een grote schaal samen met een beetje zout, peper en nootmuskaat en de slagroom. Zet opzij.

Snij de citroen in kleine stukjes. Zet opzij.

Kook de pasta en giet af voordat het al dente is, gooi het daarna in de koekenpan. Bak het twee minuten mee, roerend met een houten lepel, gooi de inhoud in de schaal. Voeg de citroen toe en meng voorzichtig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta santarosa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven