Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta-ovenschotel met gehakt recept
Pasta-ovenschotel met gehakt recept

Pasta-ovenschotel met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fusilli volgens de aanwijzingen van de verpakking in ruim water met wat zout.
Snijd het ontbijtspek in reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Verhit de olie. Bak er het gehakt en het spek ca. 4 minuten in. Voeg de knoflook en de ui toe, breng op smaak met zout en peper en bak ca. 1 minuut verder. Blus af met 200 ml water. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en de tijm toe. Kook ca. 15 minuten op laag vuur.
Snijd de mozzarella in dunne plakken. Rasp de parmezaan. Breng de saus op smaak met zout en peper en paprikapoeder.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de fusilli met de saus en verdeel het geheel over de bodem van een ovenschaal. Verdeel de mozzarella en de parmezaan eroverheen. Schenk de slagroom eroverheen. Bak ca. 35 minuten in de oven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta-ovenschotel met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta-ovenschotel met gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Gisteren gemaakt. Echt HEERLIJK!
    Bezoeker gaf dit recept op 6 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven