Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zalm en gorgonzola recept
Pasta met zalm en gorgonzola recept

Pasta met zalm en gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet ruim water met zout op voor de spaghetti en laat de pasta koken volgens de aangegeven tijd op de verpakking. Grill of bak de zalm (niet te lang anders wordt deze droog). Rooster de pijnboompitten in een klein koekenpannetje. Smelt de gorgonzola in de room en voeg een geperst knoflookteentje toe. Leg op ieder bord een bedje van rucola en leg hier de uigelekte spaghetti op. Giet de gorgonzola saus hier overheen en leg de de zalm erbij. Bestrooi met de pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met zalm en gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven