Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met witte asperges en gerookte zalm recept
Pasta met witte asperges en gerookte zalm recept

Pasta met witte asperges en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges met een dunschiller, vanaf vlak onder het kopje naar beneden en snijd de houtachtige uiteinden eraf
Snijd de asperges in stukjes van 3-4 cm. Kook de asperges in water met zout in ca 10 minuten gaar. Kook in een andere pan de pasta volgens gebruiksaanwijzing verpakking beetgaar. Meng intussen in een kommetje de crème fraiche met citroensap en rasp en bieslook doorelkaar. Breng op smaak met zout en peper. Giet de asperges en pasta af en meng de crème fraiche en de zalm erdoor. Voeg evt. nog extra peper en zout naar smaak toe en garneer met de extra bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met witte asperges en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven