Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met tomatensaus recept
Pasta met tomatensaus recept

Pasta met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rul ondertussen het gehakt in een anti-aanbakwok. Als het gehakt gekleurd is en vet en vocht heeft afgestoten, giet het dan in een vergiet en laat het uitlekken. Droog de wok met keukenpapier en verhit hem opnieuw. Gooi de uitgelekte gerulde gehakt terug in de pan. Meng met de tomatenpurée en voeg de fijngesneden knoflook toe. Bak even door en voeg de roerbakgroente toe. Bak drie minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en roer goed door. Voeg 1 theelepel oregano toe. Voeg een flinke scheut ketchup toe en voeg de worchestersauce toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout. Roer als laatste het rauwe ei door de saus en laat het goed heet worden. Giet de gekookte pasta in een vergiet en blus even met koud water om kleven te voorkomen. Schep pasta op een bord, schep de saus erover en voeg geraspte kaas en een klont paturain toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta met tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Drie keer schudden met de fles, dus 3 scheutjes. En inderdaad 1 klein blikje tomatenpuree. Dat moet je echt goed doorroeren met het gerulde gehakt. Excuses voor de late reactie. vr gr Kees
    Kees_rundvlees gaf dit recept op 16 november 2011 5 uit 5 sterren
  • Hoeveel worchestersaus moet erin? En bedoel je met een blikje, zo'n klein blikje of zo'n grote. Mvg.
    Bezoeker gaf dit recept op 11 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven