Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met tomaat en paprika recept
Pasta met tomaat en paprika recept

Pasta met tomaat en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de pancetta krokant in 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
kook de pasta volgens aanwijzing verpakking
Voeg 1 eetlepel olijfolie toe aan het bakvet, Fruit hierin de ui en de knoflook. Bak de paprika 5 minuten mee.
Snijd intussen de tomaten in vieren. Bak de tomaten 2 minuten met de paprika mee. Zet het vuur laag en stoof alles 10-1 5 minuten zachtjes gaar.
Ris de blaadjes tijm van de takjes boven de pan en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de saus bij de pasta en verkruimel de pancetta boven de pasta.

Allergenen Informatie

Voor dit pasta met tomaat en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven