Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met spinaziesaus recept
Pasta met spinaziesaus recept

Pasta met spinaziesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens bereidingswijze. Snijd de champignons in plakken en bak deze samen met de spekreepjes in een koekenpan. Warm de spinazie op. Als de spinazie klaar is, doe je hier het pakje boursin bij en meng je het tot een sausje. Als het goed gemengd is, doe je hier de spekjes en champignons bij. Serveer de pasta en spinaziesaus apart. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met spinaziesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven