Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met serranoham, paprika en roomsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zet het water voor de pasta op met wat olijfolie en een bouillonblokje. Snijd de paprika in stukjes. Neem een hapjespan, doe daar wat olie en en doe daar de paprika bij. D doe de deksel op de pan zodat ze kunnen stoven. Als het water voor de pasta kookt, doe je de pasta erin en kook je deze volgens de bereidingswijze. Rol de plakjes serranoham op en snijd de rolletjes in stukjes. Doe deze bij de paprika in de pan. Ongeveer 3 minuten voor de pasta klaar is, begin je aan het maken van de roomsaus. Het pakje roomsaus maak je volgens de gebruiksaanwijzing. Als de saus volgens de gebruiksaanwijzing klaar is, doe je het bakje boursin erbij. dit goed door elkaar roeren. Daarna doe je het bij de paprika en de serranoham. De pasta is klaar, deze afgieten. Het mengels van paprika, serranoham en roomsaus doe je bij de pasta, goed door elkaar roeren en je kunt eten. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met serranoham, paprika en roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven