Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met scampi en torentjesbloemkool recept
Pasta met scampi en torentjesbloemkool recept

Pasta met scampi en torentjesbloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet water met olijfolie en zout op voor pasta. Verwarm olijfolie in een kookpotje en voeg de scampi's erbij. Laat ongeveer 10 minuten sudderen. Kook de pasta beetgaar volgens de verpakking. Was de torentjesbloemkool en snijd in kleine roosjes. Zet water op in een klein kookpotje. Kook de roosjes torentjesbkloemkool beetgaar in ongeveer 6 minuten. Giet daarna af. Giet de spaghetti af maar bewaar een beetje van het kookvocht. Doe de spaghetti terug in de pot en voeg de kruidenkaas, sojaroom en torentjesbloemkool erbij. Roer goed. Kruid met pezo. Serveer de spaghetti in diepe borden en leg de scampi's er bovenop. Smakelijk! Probeer het ook eens met gewone bloemkool, broccoli of fijngesneden rode paprika!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met scampi en torentjesbloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta met scampi en torentjesbloemkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het lijkt mij super lekker en ik wil het super graag eten ik kom net van de opendag van bejo ik kreeg de torentjesbloemkool en de rode kool en ik hou van pasta mmmm heerlijk ik hou van deze website!... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven