Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met roerbakgroente recept
Pasta met roerbakgroente recept

Pasta met roerbakgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de groente in reepjes, champignons in plakjes. Blancheer de peultjes. Zet het water aan voor de macaroni. Vet de wok in met kokosolie. Uitjes en knoflook glazig bakken daarna de rest van de groentje in de wok meebakken. Gekookte macaroni toevoegen en de in kleine blokjes gesneden sambalkaas. Geraspte sambalkaas op elk bordje toevoegen en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met roerbakgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven