Pasta met mosterd-roomsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime pan met water met 1 theelepel aan de kook.
  2. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Maak de en de schoon.
  4. Snijd de in ringen en halveer de .
  5. Dep de schnitzels droog en snijd in reepjes Verhit 1 theelepel in een pan met anti-aanbaklaag.
  6. Braad het vlees kort aan en haal het uit de pan.
  7. Voeg aan het braadvet 1 theelepel toe en bak op hoog vuur de en de lente-ui aan.
  8. Breng op smaak met en .
  9. Voeg 125 milliliter water en het toe en laat het geheel nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  10. Roer de door de saus.
  11. Bind de saus eventueel met de .
  12. Voeg het vlees weer toe.
  13. Voeg de zure toe.
  14. Voeg de zure toe en warm alles nog even door.
  15. Zorg ervoor dat de saus niet meer kookt.
  16. Breng op smaak met en .
  17. Giet de pasta af en serveer hem met de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
857 kcal
42%1714 kcal
Vetten
236 g.
337%472 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
132 g.
50%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met mosterd-roomsaus