Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in blokjes, wrijf ze in met de kipkruiden en laat even intrekken.
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
Pel de knoflook.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Ontdooi de spinazie op laag vuur en laat zachtjes gaar worden.
Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet gaar. Pers de knoflook boven de kip uit, voeg de champignons en de bacon toe en bak al omscheppende mee.
Kook ondertussen de penne volgens aanwijzing verpakking.
Laat de spinazie goed uitlekken en voeg dit met de pijnboompitten toe aan het kipmengsel.
Los het kippenbouillonkuipje op in een klein beetje heet water en voeg dit met de paturain aan de kip toe. Breng op smaak met zout en peper.
Schep er tenslotte de geraspte kaas door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Beste Betty, het lijkt me een erg lekker recept en ik wil het uitproberen. Alleen weet ik niet wat een kippenbouillonkuipje is? Is dat hetzelfde als een blokje?
    Ing gaf dit recept op 17 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven