Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met kip en room( snel en goedkoop) recept
Pasta met kip en room( snel en goedkoop) recept

Pasta met kip en room( snel en goedkoop)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in reepjes en bak deze in de pan samen met de versnipperde look en ajuin. Snijd vervolgens de tomaat en paprika in stukjes en bak deze in de pan samen met alle andere ingredienten. Voeg vervolgens, als alle groenten bijna gaar zijn, de room toe. Laat alles sudderen voor 10 min. Kook de pasta af en voeg de kip met saus eraan toe. Smakelijk eten!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met kip en room( snel en goedkoop) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven