Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met kip en noten-pesto recept
Pasta met kip en noten-pesto recept

Pasta met kip en noten-pesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar, spoel af met koud water, beetje olijfolie erdoor en apart zetten. Kook in een pan de kipfilet in ca 20 minuten gaar en pluk deze in reepjes (eerst afkoelen!). Wrijf de noten fijn in vijzel, snijd de sjalotten, knoflook en olijven klein en meng dit samen met de noten en een scheut olijfolie tot een smeuige pesto. Snijd de paddestoelen in plakjes. Verhit wat olijfolie in een braadpan, bak de pesto aan en voeg de paddestoelen en de kip toe. Even doorbakken en kippenbouillon en kookroom toevoegen. Breng op smaak met wat zout en peper en evt wat extra fijngewreven kipbouillon blok. Pasta er doorheen roeren, smaak van kookvocht controleren. Haal de pan van het vuur als de pasta weer op temperatuur is, meng er een flinke handvol rucola doorheen en/of serveer het gerecht op een bedje van rucola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met kip en noten-pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven