Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met gehakt en boerenkool recept
Pasta met gehakt en boerenkool recept

Pasta met gehakt en boerenkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de knoflook en ui in kleine stukjes en meng dit samen met 1 ei en paneermeel met het gehakt. Maak hier middelkleine gehaktballen van (geen soepballen). Doe de bakboter en de olijfolie in de pan en wacht totdat het warm is, voeg dan de gehaktballen toe en bak deze snel bruin. Zet dan het vuur op middel en laat het rustig garen. Zet een andere pan met water op en wacht totdat deze kookt. Als het kookt voeg dan de pasta toe met wat zout, kook deze al dente.
Snij de boerenkool in grove stukken en voeg deze bij de gehaktballen samen met de pasta. Als de boerenkool zacht is geworden is het klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met gehakt en boerenkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven