Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met gamba's en geitenkaassaus recept
Pasta met gamba's en geitenkaassaus recept

Pasta met gamba's en geitenkaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Was de tomaten en halveer ze. Zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Bestrooi ze met peper en zout en Italiaanse kruiden. Zet de tomaten 10 minuten in de oven. Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller, snijd ze in plakjes en blancheer ze 2 minuten in kokend water. Kook de pasta 10 minuten beetgaar in water met wat zout. Verwarm de geitenkaas, melk en room op een lage stand. Dep de gamba's droog, bestrooi ze met zout en peper en bak ze in hete olijfolie 2 minuten aan elke kant. Giet de gamba's af. Verdeel de pasta en bleekselderij over 4 borden. Verdeel de tomaten en gamba's erover en giet de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met gamba's en geitenkaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven