Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met feta gevulde kipfilet recept
Pasta met feta gevulde kipfilet recept

Pasta met feta gevulde kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de feta, de tomaatjes en een beetje gedroogde basilicum in de keuken-/hakmachine en maak hiervan een smeu´ge massa (voeg eventueel wat olie uit het potje tomaatjes toe).

Snijd de kipfilet zo in dat het een zakje wordt en vul deze met een gedeelte van de feta.
Sluit de kipfilet met een tandenstoker/satestokje.
Zout en peper de kipfilet en bak deze in een koekenpan rondom mooi bruin, aan iedere kant 6 minuten. Zet het vuur dan laag.

Zet ondertussen het water op voor de pasta, doe hier een bouillontablet in en laat het water koken. Voeg zout en pasta toe en kook deze zoals vermeld staat op de verpakking.
Was de rucola en basilicum en snijd ze grof.

Doe de pasta in een schaal en meng hier de overgebleven feta door, garneer met de basilicum en rucola.
Serveer de kipfilet op een voorverwarmd bord en schep de pasta erbij.

Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Ook lekker met aardappelschijfjes in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met feta gevulde kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven