Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met doperwten recept
Pasta met doperwten recept

Pasta met doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water met zout voor de pasta aan de kook. Pel en snipper de uien en de knoflook. Verhit een scheutje olie in een grote (diepe) koekenpan. Fruit hierin de uisnippers zacht. Voeg na enkele minuten de knoflook toe en fruit beide goudgeel. Voeg de doperwtjes en een bodempje water aan de pan toe. Breng aan de kook, leg een deksel op de pan en laat het vocht enigszins verdampen. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een andere pan uit en laat ze op keukenpapier uitlekken. Rooster de pijnboompitten en scheur de basilicum in stukken. Giet de pasta af, laat ze kort uitlekken en voeg ze bij de doperwtjes. Schep door elkaar. Voeg de geraspte kaas, versgemalen peper en de spekblokjes al roerend toe. Verdeel de pasta over 4 diepe bordenen bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven