Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met courgette en paprika recept
Pasta met courgette en paprika recept

Pasta met courgette en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fusilli beetgaar zoals op de verpakking staat aangegeven. Verwarm twee eetlepels olijfolie in een andere kookpan en doe er drie eetlepels bruschetta bij. Vervolgens nog een zestal eetlepels warm water. Doe er de fijne stukjes paprika en courgette bij en roer er even door tot het zachtjes begint te koken. Doe er eventueel nog wat warm water bij en laat verder pruttelen. Wanneer de groenten klaar zijn, voeg je er nog 2 eetlepels sacla italia saus aan toe. Roer alles nog 2 minuten door en haal van het vuur. Dien op met de fusilli en smakelijk!

Serveersuggesties

Indien je er vlees bij wil, kan je altijd kalkoenstukjes toevoegen ofwel gewoon wat half om half gehakt doorroeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met courgette en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven