Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met artisjokharten en garnalen recept
Pasta met artisjokharten en garnalen recept

Pasta met artisjokharten en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak. Giet af en zet opzij tot gebruik. Bak de ui en knoflook 5 minuten in de olie. Voeg daarna de gepelde garnalen toe en kook dit 3 minuten. Roer dan de artisjokharten, witte wijn, citroensap en - rasp, zout en peper erdoor. Breng het weer aan de kook op een hoog vuur. Zet het vuur daarna laag en stoof met de deksel op de pan nog 4 tot 5 minuten. Schep dit mengsel om met de pasta en peterselie. Dien warm op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met artisjokharten en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven