Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta limone recept
Pasta limone recept

Pasta limone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar (al dente) in gezouten water met een scheut olijfolie. Ondertussen was je de courgette en snijd je hem, in schijfjes en elk schijfje in vieren. Je krijgt dan kleine kwartjes. Stoom of stoof ze gaar in een potje. Dit duurt ongeveer 5 7 minuten. Voeg op het laatste de garnaaltjes toe zodat ze even mee kunnen doorwarmen. Was de citroen onder heet water en rasp de schil ervan fijn. Meng de citroenschil en de sojaroom onder de courgette en de garnaaltjes. Giet de pasta af en meng bij het groentenmengsel. Kruid af met zout en royaal peper van de molen. Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta limone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven