Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta fritatta met paddestoelen recept
Pasta fritatta met paddestoelen recept

Pasta fritatta met paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de verpakking beetgaar. Verhit 3 eetlepels olie in een grote koekepan met antiaanbaklaag en fruit hierin de ui en de knoflook glazig. Voeg de paddestoelen toe en bak ze 5 min. mee. Breng ze pittig op smaak met zout, peper, chilipoeder en de Italiaanse kruiden. Laat de spaghetti uitlekken. Meng de paddestoelen door de spaghetti. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghettimengsel. Klop de eieren los met de slagroom en de geitenkaas, breng op smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghettimengsel. Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-1 5 min. gaar worden. Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan met behulp van een bord de frittata om en bak der andere zijde nog 3 - 4 min. lekker met een frisse groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta fritatta met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven