Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta di scampi recept
Pasta di scampi recept

Pasta di scampi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de scampi's en smeer in met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.
Kook de pasta gaar, uit laten lekken en doe er scheut olijfolie eroverheen.
Vervolgens de scampi's bakken tot de scampi's mooi verkleuren. En gaar zijn.
Alles in een pan gooien, 1/2 pakje slagroom toevoegen en de tomaten de gesneden knoflookteentjes 1/2 rood pepertje en het ui erbij voegen.
Kort koken en serveren met geraspte parmezaanse kaas of de oude kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta di scampi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven