Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta d'antonio recept
Pasta d'antonio recept

Pasta d'antonio


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta al dente zoals op de verpakking staat. Fruit de knoflook even in een pan met de olie. Voeg de roomsaus toe en de tomatenpuree. Alles goed doorwarmen en de zeevruchten, behalve de langoustines toevoegen. Maak op smaak met zout en peper zodat het een beetje pit heeft. Vermeng de saus met de pasta. Leg op ieder bord een portie pasta en schik er in het midden een langoustine op. Lekker met stokbrood met kruidenboter en geraspte parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta d'antonio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven