Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta carbonara recept
Pasta carbonara recept

Pasta carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de bacon gaar in kleine stukjes. Meng 1,5 ei met een snufje zout en durumbloem tot een soepel deeg. Maak hiervan met behulp van een pastamachine spaghettislierten of tagliatelle van. Kook dit in ruim kokend water in circa 3 minuten gaar. Giet het water af en doe de pasta terug in de pan. Meng een half ei met de slagroom en 50 gram van de parmezaanse kaas en voeg dit toe aan de pasta in de pan. Laat dit op een laag vuur voor circa 2 minuten een beetje binden en voeg vervolgens de gebakken bacon toe. De rest van de parmezaanse kaas kan naar smaak op het bord worden toegevoegd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven