Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta Caprese recept
Pasta Caprese recept

Pasta Caprese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta met een scheut olijfolie al dente. Snijd de basilicum fijn, de tomaatjes halveer je, mozarella in blokjes. Als de pasta bijna klaar is, verhit olijfolie in de pan (flinke hoeveelheid). Fruit hierin de knoflook en rode en zwarte peper. Doe de fijngesneden basilicum erbij. Draai het vuur laag en doe de pasta erin. Roer het goed om zodat de olijfolie en de smaken goed in de pasta trekken. Als laatste de gehalveerde cherrytomaatjes erbij. Nog ongeveer 2 minuten op laag vuur. Doe de pasta op een bord en strooi de mozarellablokjes er over heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta caprese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven