Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta alla puttanesca recept
Pasta alla puttanesca recept

Pasta alla puttanesca


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook en uien versnipperen en samen met de ansjovis en pepers in wat olie op laag vuur bakken totdat de knoflook bruin is en de ansjovis uit elkaar valt. Dan de klein gesneden zwarte olijfjes, kappertjes, tonijn en tomaten samen met de oregano en basilicum toevoegen en op smaak brengen met peper en zout (ongeveer 10 minuten laten koken)
Kook de pasta en smakelijk eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta alla puttanesca recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven