Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta al arrabiata recept
Pasta al arrabiata recept

Pasta al arrabiata


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gepelde tomaten in een pan (hoeveelheid van een blikje), voeg wat zout toe, flinke scheut olie, voeg wat gesneden basilicum (plm. 3 eetlepels) en 2 of 3 teentjes gesneden/geperste knoflook. Voeg naar smaak peper en zout toe. Op het vuur, plm. 10 min zacht laten koken, pasta erbij en klaar.

Allergenen Informatie

Voor dit pasta al arrabiata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven