Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Party pasta recept
Party pasta recept

Party pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzingen beetgaar.
Pureer in de blender of staafmixer de rucola met de pijnboompitten en de knoflook. Schenk er langzaam en al purenede de olijfolie bij zodat er een dikke pasta onstaat, meng de kaas erdoor en breng de pasta op smaak met peper.
Giet de spaghetti af en vang een mok van het kookvocht op.
Meng de pesto met zoveel kookvocht door de spaghetti tot dat er een smeu´ge massa ontstaat.
Meng tenslotte de zalmreepjes door de spaghetti, zorg dat alles lekker warm is en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit party pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven