Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pappardelle met een aspergešarbonarasaus recept
Pappardelle met een aspergešarbonarasaus recept

Pappardelle met een aspergešarbonarasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een geruime hoeveelheid gezouten water aan de kook voor de pasta. Bak in een ruime koekenpan de in blokjes gesneden ham in een flinke klont boter, voeg de in dunne plakjes gesneden aspergestelen en de gehalveerde punten toe. Klop in een kom de eierdooiers los met de slagroom, zout, peper en veel geraspte parmigiano. Doe de beetgare pappardelle over in de koekenpan met de ham. Voeg een soeplepel kookwater van de pasta toe en draai het vuur hoog. Meng snel de saus en de pasta door elkaar. Draai het vuur vervolgens uit en roer de geklopte eieren erdoor. Meteen serveren met fijngehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pappardelle met een aspergešarbonarasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven