Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse maispasta recept
Mexicaanse maispasta recept

Mexicaanse maispasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de maispasta volgens de algemene bereidingswijze op het pak. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin het gehakt bruin en rul. Roerbak de prei 2 minuten mee. Giet de kidneybonen in een zeef en spoel ze met koud water af. Voeg de kidneybonen en de ananas met de siroop uit het blikje toe en breng het geheel, onder af en toe roeren aan de kook. Voeg de mix voor mexicaans pastagerecht en 1 deciliter water toe. Breng alles al roerend aan de kook en laat de saus nog 1 minuut koken. Serveer de saus over de pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mexicaanse maispasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven