Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronischotel  la tante Anna recept
Macaronischotel  la tante Anna recept

Macaronischotel la tante Anna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet ruim water op in een pan, steek de kruidnagel in de ui, voeg hem met de tijm, laurierblad en zout aan het water toe en kook alles 15 minuten. Haal alles uit het water en kook hierin de macaroni beetgaar. Schep de macaroni in een ovenschaal. Maak een sausje van bloem, bouillon (blokje) en de kaas. Giet dit over de macaroni. Strooi er paneermeel over en enkele klontjes boter en zet hem 20 minuten in een 200C oven.

Serveersuggesties

Geef er een frisse salade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaronischotel la tante anna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven