Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronisalade met vleestomaten, kappertjes en olijven recept
Macaronisalade met vleestomaten, kappertjes en olijven recept

Macaronisalade met vleestomaten, kappertjes en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten klien. Snipper de uien fijn. Snijd de olijven en kappertjes in kleine stukjes. Plet de knoflook fijn. Doe de tomaten met ui, olijven, kappertjes, oregano, peterselie, knoflook en olijfolie in een kom en schep het goed door elkaar. Laat het mengsel afgedekt een nacht in de ijskast marineren. Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en egiet het af. Schep de saus door de pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaronisalade met vleestomaten, kappertjes en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven