Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni uit de oven recept
Macaroni uit de oven recept

Macaroni uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Ui pellen en snipperen. Prei in halve ringen snijden en wassen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. In wok olie verhitten en groenten (behalve tomaat) 5 minuten roerbakken. De hamreepjes, mix en 150 mililiter water toevoegen. Aan de kook brengen en 2.5 minuten zachtjes koken. Macaroni met saus mengen en in ovenschaal verdelen. Plakjes tomaat erover verdelen. Kaas over schotel strooien en schotel in het midden van de oven plaatsen. Kaas in 20 minuten korstje laten krijgen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven