Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni Probolingo recept
Macaroni Probolingo recept

Macaroni Probolingo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni gaar (volg de aanwijzingen op de verpakking). Spoel daarna de macaroni goed af met koud water (de macaroni mag niet plakken). Fruit in wat margarine of bakboter de trassi, knoflook en de ui. Op het moment dat de ui bruin is, het vlees (gehakt of het nasivlees ) toevoegen. Let er op dat het gehakt goed rul of het nasivlees lekker gaar is. Voeg tegen het einde van de baktijd van het vlees de garnalen toe. (Dit houdt dus in dat de garnalen niet te lang meegebakken mogen worden). Voeg vervolgens de kool, sambal, prei, djinten en wat zout (naar smaak ) toe. Roer, als dit alles klaar is, de macaroni er doorheen. Laat alles goed warm worden op een niet te groot vuur. Tip: Serveer er een spiegelei, wat atjar en komkommer bij. Het is ook heerlijk om er saté bij te serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni probolingo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven