Macaroni ( op z

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd deze in blokjes (niet te klein).
  2. Ik pak altijd een steelpannetje om zo de hoeveelheid af te kunnen meten.
  3. Ik snijd de blokjes en ga net zo lang door tot het steelpannetje vol zit.
  4. Pel de en snijd deze.
  5. Knip of snijd de in kleine blokjes.
  6. Doe de kruiden op een schoteltje of in een klein bakje en meng deze eventueel met de tot een kruidenpasta.
  7. Bak de blokjes lekker bruin in de boter.
  8. Voeg, nadat de kipfiletblokjes lekker bruin zijn gebakken, de uisnippers erbij en fruit deze lekker glazig.
  9. Voeg nu de aardappelblokjes erbij en bak deze ook even lekker mee.
  10. Ook nu even je pan heen en weer schudden tot alles gelijk ligt en pak nu weer een bakje HEET water en giet dit erbij tot alles net onder water ligt.
  11. Anders wordt de saus te waterig.
  12. Voeg nu de kruidenpasta erbij en een klein snufje (omdat er dus aardappels inzitten).
  13. Roer dit alles goed door elkaar, zodat alles goed mengt met elkaar en de smaken er goed in kunnen trekken tijdens het stoven.
  14. Laat dit alles lekker ongeveer 25 tot 30 minuten sudderen tot de aardappelblokjes gaar zijn.
  15. Zijn de aardappelblokjes gaar, dan is de saus ook helemaal klaar.
  16. Tegen de tijd dat de saus gaar is of natuurlijk later, ligt eraan wanneer je wilt eten, zet je een ruime pan met water op om de te kunnen koken.
  17. Ikzelf neem altijd de "strikjes" vormige .
  18. Die vind ik namelijk het lekkerste.
  19. Natuurlijk moet je helemaal zelf weten welke je wilt eten.
  20. Kook de volgens de voorschriften op het pak .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
317 kcal
15%1268 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
75 g.
29%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaroni ( op z'n Turks )