Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met mascarpone recept
Macaroni met mascarpone recept

Macaroni met mascarpone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak het broodkruim met salie en zout in 5 minuten bruin. Meng de mascarpone met de geraspte kaas. Giet de pasta af en doe het terug in de pan. Meng het mascarponemengsel door de macaroni. Laat het geheel al roerend door en door warm worden. Breng het op smaak met zout en strooi het saliemangsel erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven