Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met ham en kaas recept
Macaroni met ham en kaas recept

Macaroni met ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan met water en een klein beetje zout op het vuur en laat het aan de kook komen. Als het water kookt dan gooit u het hele pak in de pan bij het water. Zorg dat het water weer aan de kook komt. De macaroni moet 10 minuten koken.

Snijd intussen de kaas, achterham en boterhamworst in kleine blokjes.
Als de macaroni gaar is, giet het dan af en doe het weer in de pan. Voeg wat kerrie bij de macaroni en roer het door. Als het een klein beetje bruiner wordt dan is het goed.

Gooi de kaas, achterham en boterhamworst bij de pan en roer dat nogmaals door. Zet het weer op het laagste vuur en laat de kaas nog een beetje smelten.

Daarna kunt u uit de pan opscheppen en heeft u een heerlijk maaltje dat in korte tijd klaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven