Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met ham en ei uit de oven recept
Macaroni met ham en ei uit de oven recept

Macaroni met ham en ei uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 185 graden C. Kook de macaroni al dente. Afgieten. Giet dan de inhoud van het blik champignonsoep bij de macaroni en ook de geraspte kaas, de melk,de hamstukjes, en de paprika en ui. Goed door elkaar roeren. Dan mosterd en peper en een beetje zout erdoor mengen. Vet een ovenschotel in en doe hierin de helft van het macaronimengsel. Verdeel hierover de plakken ei en hierop de rest van de macaroni. Roer het grove paneermeel door de gesmolten boter en strooi dit over de macaroni, (je kunt ook wat geraspte kaas extra erdoor roeren). Ongeveer 25 a 30 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni met ham en ei uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven