Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met groenten en kaas recept
Macaroni met groenten en kaas recept

Macaroni met groenten en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als je diepvriesgroente gebruikt, doe deze de laatste paar minuten vast bij de macaroni (anders groente pas toevoegen na afgieten van macaroni). Doe de mais en ananas bij de afgegoten macaroni met groente. Doe op je bord ketchup, curry of sambal door de macaroni en strooi er ruim geraspte kaas overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met groenten en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven