Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met chips recept
Macaroni met chips recept

Macaroni met chips


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni in een pan met ruim water waaraan je zout toevoegd. Rul de gehakt in een koekenpan en voeg gehaktkruiden toe. Als dit goed gaar is, voeg je eieren toe. En bakt dit ook lekker al roerend mee, scrambled eggs effect. Voeg als het ei gaar is de ketchup en de maggi aan het mengsel toe. Giet de macaroni af en roer het gehaktmengsel er samen met het zakje kaas door heen. Last but not least: neem een zak chips (welke je maar het lekkerst vind), maak de zak open en sla de chips in kleine kruimels. Strooi dit vervolgens over je macaroni. Je kunt dus flink varieren met de smaak aangezien er nogal wat chips soorten te koop zijn. Succesvol en altijd lekker bij kinderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met chips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven