Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met Chinese boontjes recept
Macaroni met Chinese boontjes recept

Macaroni met Chinese boontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien fruiten met het kerriepoeder. Het gehakt toevoegen en gaar braden. De tomatenpuree in een mok doen en bijvoegen een beetje water, een scheutje maggie en een klein schepje suiker. Goed doorroeren en bij het vlees doen. Alles goed verwarmen en als laatste de uitgelekte sperziebonen toevoegen. Nog even doorscheppen (niet laten koken) en dan de macaroni erbij doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met chinese boontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven