Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met broccoli en rijke tomatensaus recept
Macaroni met broccoli en rijke tomatensaus recept

Macaroni met broccoli en rijke tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Smelt de boter in een hapjespan en schep de broccoli erdoor. Voeg 1 deciliter water toe en smoor de broccoli afgedekt in 5 minuten beetgaar. Maak de rijke tomatensaus volgens mijn receptenboek en voeg de broccoli toe. Schep de broccoli met saus door de macaroni en bestrooi met kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met broccoli en rijke tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven