Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met boterhamworst recept
Macaroni met boterhamworst recept

Macaroni met boterhamworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni zoals op het pak staat geschreven. Snijd de uitjes klein. Doe olie in de pan en bak de uitjes glazig (niet verbranden). Doe de tomatenpuree in een kleine beker en vul deze daarna bijna tot de rand. Doe daarna de tomatenpuree in de pan. Breng dit mengsel op smaak met ketchup, zout, peper en oregano. Zachtjes 5 minuten laten pruttelen. Wel blijven roeren. Snijd de boterhamworst in stukjes. Doe die erbij. Ze hoeven alleen maar warm te worden. Doe de macaroni bij de rest.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met boterhamworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Macaroni met boterhamworst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Doe de tomatenpuree in een kleine beker en vul deze daarna bijna tot de rand...? Vul deze tot de rand van wat en waarmee?
  Marty gaf dit recept op 26 januari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven