Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni kaas ei recept
Macaroni kaas ei recept

Macaroni kaas ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als eerste de eieren koken. In de tussentijd de kaas in blokjes van ongeveer 1,5 bij 1,5 cm snijden. Als je eieren hard gekookt zijn, de eieren eruit halen en de macaroni in dat water koken (zout naar eigen zeggen toevoegen). In de tussentijd eieren pellen en prakken. Als de macaroni klaar is, deze afgieten en weer terug in de pan doen samen met de kaas en ei. Deksel op de pan en ongeveer 10 a 15 minuten laten staan zodat de kaas kan smelten. Op het laatst goed doorroeren en klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni kaas ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven