Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni (cheffie) recept
Macaroni (cheffie) recept

Macaroni (cheffie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Water op zetten en koken. De macaroni er in op aangegeven tijd. (verpakking). Gehakt bakken en rullen. Ondertussen de macaronimix wellen in een pannetje. Uitje schoonmaken en snipperen en toevoegen aan gehakt. Busworst in kleine blokjes snijden en op het laatst even meebakken (1 a 2 minuten). De macaronimix en blikje tomatenpuree toevoegen aan het gehakt en even laten pruttelen. Als de macaroni klaar is, afgieten en bij de gehaktmix toevoegen. Even doorroeren. Klaar! Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Variatie tip: Voor de kaasliefhebbers: strooi wat geraspte kaas over je macaroni.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni (cheffie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven