Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni carbonara recept
Macaroni carbonara recept

Macaroni carbonara


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Breng de macaroni aan de kook en kook het beetgaar.
Bak de spekblokjes.
Klop in een kom de eidooiers los met de crème fraîche.
Meng de helft van de kaas erdoor heen.

Giet de macaroni af in een vergiet maar laat het niet helemaal uitlekken.
Stort het weer terug in de pan.
Voeg meteen de spekblokjes toe en het mengsel van eidooier/crème fraîche/geraspte kaas. En meng goed door. Dit moet snel omdat de eidooier moet stollen door de hitte van de afgegoten pasta.
Bestrooi met de rest van de geraspte kaas, peper en zout, peterselie en verdeel het over twee borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven