Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linguine met kleine inktvisringen recept
Linguine met kleine inktvisringen recept

Linguine met kleine inktvisringen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de dunne plakjes gesneden ui in een scheutje olie, blus af met de witte wijn en wacht tot de wijn is verdampt. Voeg de inktvisringen toe en fruit ze 2 minuten mee, neem ze uit de pan. Zeef het kooknat, doe het terug in de koekenpan en voeg de tomatenpuree, een scheutje olie en wat zout toe. Laat de saus inkoken en kook de afgegoten, beetgare pasta 1 minuutje mee in de saus, samen met de ontvelde, van zaadjes ontdane en in stukjes gesneden tomaten, de inktvisringenen en enkele in sliertjes gesneden basilicumblaadjes. Neem de pan van het vuur en maak het gerecht smeu´g met een klontje boter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit linguine met kleine inktvisringen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven