Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light tagliatelle met ham en spinazie recept
Light tagliatelle met ham en spinazie recept

Light tagliatelle met ham en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens aanwijzing verpakking. Pel de ui en de knoflook en snipper ze. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de hamreepjes toe en bak even mee. Schep de spinazie erdoor en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg peper en zout naar smaak toe. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep het wokmengsel over de pasta en garneer met pijnboompitten en geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit light tagliatelle met ham en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven